Bettingsidor med Livestream

Att titta på fotbollsmatcherna du spelar på tar din spelupplevelse till helt nya höjder. Bland annat kommer du uppskatta känslan av att kunna göra analyser på matchen du tittar på och sedan placera dina fotbolls-bets live på samma match. Därför är det extra glädjande att allt fler spelbolag har börjat erbjuda live streamad sport.

Framförallt är det fotboll som är det spelarna föredrar och det märks tydligt då fotbollen också har störst utbud. Nedan har vi beskrivit några av spelbolagen som har bäst rättigheter för att sända direktsänd sport helt gratis. Allt som brukar behövas är att du har ett positivt saldo på ditt spelkonto alternativt att du har ett aktivt spel innanför de senaste 24 timmarna. Nedan kan du läsa om våra favoriter när det kommer till spelbolag och live streaming.

Rank Spelbolag Bonus Rating Spela
1 1 000 krT & C Apply Spela Review
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
2 500 krT & C Apply Spela Review
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
3 1 000 krT & C Apply Spela Review
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
4 2 000 krT & C Apply Spela Review
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
5 1 000 krT & C Apply Spela Review
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Betsson ett av spelbolagen med tunga rättigheter

Spelbolaget Betsson är en av de största svenska spelbolagen och här har du möjlighet att se sport helt gratis. Varje vecka sänder bettingsidan tusentals timmar sport helt gratis. Betsson sitter på tunga rättigheter och visar bland annat La Liga och Bundesliga för medlemmar. Hos Betsson finns också möjligheten att ta emot en oddsbonus vilket gör spelandet ännu roligare.

live streamad betting

LeoVegas satsar också mer på direktsänd sport

Det är glädjande att se att LeoVegas fortsätter att kliv mot den absoluta toppen. I maj 2017 började online casinot visa live streamad sport och sedan dess har utvecklingen fortsatt spikrakt uppåt. LeoVegas har en stor kärlek till europeisk toppfotboll och streamar bland annat kvalen till Champions League och Europa League. Dessutom har spelbolaget internationella vänskapslandskamper och andra rättigheter du som spelare kan ta del av. Precis som Betsson erbjuder också LeoVegas en välkomstbonus till nya kunder.

Nordicbet får också fler rättigheter med tiden

Det är ingen överdrift att påstå att Nordicbet har bland de bästa rättigheterna för live streamad sport. Här finns framförallt många olika rättigheter och alternativ. I fotbollens värld är Bundesliga, La Liga och Ligue 1 tunga rättigheter. Men Nordicbet visar också matcher från turkiska och danska ligan samt flera matcher från ligor i Sydamerika. Därför är Nordicbet ett av de bättre alternativen du har att välja mellan när du ska spela hos ett spelbolag som också sänder direktsänd sport. Bli medlem hos spelsidan idag och få en välkomstbonus på 1000 kronor dessutom.

Fördelar med live streamad sport

Det finns mängder av fördelar med att se sport hos spelbolagen. Bland annat kan du spara mycket pengar genom att titta gratis hos spelbolaget istället för att betala dyra månadsavgifter för olika abonnemang. Rättigheterna hos spelbolagen är ofta samma som hos de stora tjänsterna och därför kan du se samma sport fast utan kostnad hos spelbolagen.

Tyvärr går det inte ännu att se Premier League eller Champions League gratis hos ett spelbolag. I framtiden kanske kapitalet är så stort att de har råd med detta men just nu får du nöja dig med andra rättigheter. Det brukar dock inte vara något större problem med tanke på att La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Serie A, träningslandskamper och mängder med annan fotboll går att se helt gratis.