Betting på Bundesliga

Bundesliga är Tysklands högsta fotbollsliga och fotbollsligan har sedan starten 1963 blivit en institution inom global fotboll. Känd för sin passionerade publik har Bundes den högsta genomsnittliga åskådarantalet av alla fotbollsligor i världen. Den är hem till några av världens mest framstående klubbar, inklusive Bayern München och Borussia Dortmund. Fotbollsligan är också känd för sina intensiva matcher och oväntade resultat. Dessa faktorer gör Bundesliga till en favorit bland fotbollsfans och de som satsar på sport med ett brett utbud av marknader och möjligheter. I denna artikel ska vi dyka djupt in i allt som rör fotbollsbetting på Bundesliga.

Bra odds på Bundesliga väntar här

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | www.spelpaus.se
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | www.spelpaus.se
2000 kr + 100 kr gratisspel

Regler & villkor

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | www.spelpaus.se

Så är säsongen uppbyggd i Bundesliga

Bundesliga-säsongen sträcker sig normalt från augusti till maj med en kortare paus under vintern. 18 lag deltar och det innebär att varje lag spelar 34 omgångar. Varje lag spelar två matcher mot alla andra lag, en gång hemma och en gång borta.

Positionen i tabellen är avgörande då den bestämmer vilka lag som får delta i internationella turneringar. De fyra främsta lagen vid säsongens slut kvalificerar sig för UEFA Champions League, den mest prestigefyllda klubblagsturneringen i världen. Det femte placerade laget får tillsammans med vinnaren av DFB-Pokal, Tysklands främsta cupturnering, spela i UEFA Europa League. Laget som slutar sexa får en plats i UEFA Europa Conference League.

Betting på Bundesliga

Men det är inte alltid en dans på rosor i Bundesliga. De två lag som hamnar längst ned i tabellen degraderas direkt till Zweite Bundesliga, den näst högsta ligan. Det tredje sista laget står inför en nervkittlande kvalmatch mot det tredjeplacerade laget från Zweite Bundesliga. Detta innebär att lagets öde bestäms i två direkt avgörande matcher och dessa matcher brukar vara ett riktigt drama.

Live betting och live stream på tysk fotboll

Betting på Bundesliga blir ännu mer spännande när du har möjlighet att spela live. Live betting innebär att du placerar dina bets medan matcherna pågår. Det ger dig chansen att reagera på vad som faktiskt händer på planen. Kanske noterar du att ett visst lag dominerar spelet eller att en stjärnspelare verkar ha en exceptionellt bra dag. Allt detta kan påverka hur du oddsar och detta ger samtidigt ett extra djup till din upplevelse.

Ännu bättre blir det med live streaming. Många svenska spelbolag erbjuder möjligheten att streama Bundesliga-matcher live. Det betyder att du kan följa dramatiken på planen direkt oavsett var du befinner dig. Att kombinera live streaming med live betting kan vara ett effektivt sätt att få en känsla för matchens rytm och göra mer informerade bets.

Oavsett om du hejar på Bayern München, Borussia Dortmund eller Union Berlin, förvandlar live betting och live streaming Bundesliga till en direkt och engagerande upplevelse. Dessa funktioner tar dig rakt in i hjärtat av den tyska fotbollens passion och drama.

Massor av marknader finns tillgängliga

Betting på Bundesliga erbjuder ett hav av möjligheter tack vare den rika mängd marknader som finns tillgängliga. Ett vanligt alternativ är 1X2-marknaden där du satsar på vilket lag som vinner eller om det blir oavgjort. Låt oss inte glömma över/under-marknaden. Här satsar du på om antalet mål i matchen kommer att vara över eller under en viss siffra.

Spelare som gillar lite mer precision kan prova halvtid/fulltid-marknaden. Där satsar du på vilket lag som leder vid halvtid och vid full tid. Det finns också båda lagen att göra mål som alternativ. Där satsar du logiskt nog på om båda lagen kommer att göra mål under matchen.

Bundesliga erbjuder också möjligheter för mer långsiktiga satsningar. Vem kommer att vinna ligan? Vilka lag kommer att hamna bland topp fyra? Vilket lag kommer att degraderas? Det är bara några av de frågor du kan försöka svara på genom att placera ett bet. För de som vill dyka ännu djupare finns det ofta också specifika marknader för individuella spelare som vem som blir ligans bästa målskytt.

Sammanfattning om betting på Bundesliga

Den tyska fotbollsligan är en av världens bästa och erbjuder en passion som är svårslagen. När du oddsar på tysk fotboll kommer du att få en spelupplevelse som är något utöver det vanliga. Dels finns det massor av odds och marknader att upptäcka på de olika marknaderna.

En stor fördel med att betta på Bundesliga är att det finns flera spelbolag som erbjuder live streaming. Därmed kan du titta på tysk fotboll gratis hos spelbolagen och placera dina bets på samma gång. Det ger en helhet till upplevelsen som är svårslagen. Tycker du om fotbollsbetting är Bundesliga därför ett utmärkt alternativ för dig som spelare. 

Glöm inte att också ta emot en oddsbonus för din betting på Bundesliga. Då får du mer pengar att spela för och kan på så sätt njuta av det där lilla extra i din betting. Du minskar risken när spelbolaget tar en del av notan. Kom igång med betting på tysk fotboll idag och njut av det där lilla extra.