Landslagsturneringar inom fotbollen

Det finns massor av landslagsturneringar för dig att upptäcka om du vill ha en riktigt underhållande spelstund inom din betting. Fotbollen har världens största landslagsturneringar med VM som den absoluta höjdpunkten. Men det finns mycket annars också att upptäcka för dig som önskar det. EM, Copa América och Afrikanska Mästerskapen är sådana exempel precis som FIFA Arab Cup. Alla dessa turneringar är utmärkta för fotbollsbetting. Välj en turnering idag och njut av en spelupplevelse som ger något alldeles extra från något av de listade spelbolagen nedan.

Spelbolag med bra odds på landslagsturneringar

2000 kr + 100 kr gratisspel

Regler & villkor

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | www.spelpaus.se
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | www.spelpaus.se
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | www.spelpaus.se

VM är världens största idrottsevenemang

Vad gäller fotbollsbetting finns det absolut inget, och då menar vi inget, som är större än fotbolls-VM. Det är här världens bästa landslag gör upp om VM-guldet som är det fotbollsspelare helst av allt vill vinna. 2022 spelas VM i Qatar medan Mexiko, Kanada och USA är värdar år 2026. 

Du kommer också märka att det finns bäst odds på fotboll under VM. Detta eftersom intresset är så stort. Spelbolagen lockar då med höga odds för att kunna locka spelare vilket gör att oddsen höjs generellt. Därför ska du jämföra oddsen, speciellt under VM, för att maximera dina vinster. 

När du bettar på VM finns det också utmärkta förutsättningar för oddsbonusar. Detta är något du kommer märka. Spelbolagen erbjuder insättningsbonusar, riskfria spel, boostade odds och free bets. På så sätt får du alltid en riktigt härlig spelupplevelse som innebär att du kan ta del av en upplevelse som är något alldeles extra med massor av bonusar.

landslagsturneringar

EM är Europas bästa turnering för landslag

Om VM är världens bästa fotbollsturnering är EM den näst bäst. I alla fall vad gäller landslagsturneringar. EM är nämligen den turnering där Europas bästa nationer deltar. Genom att betta på EM får du massor av möjligheter också vad gäller odds och betting. Spanien och Tyskland är de nationer som vunnit EM flest gånger med sina tre guld vardera. 

Därefter följer Italien och Frankrike med två guld vardera. Vi kan varmt rekommendera betting på EM 2024 som kommer att avgöras i Tyskland. Det blir garanterat ett trevligt mästerskap till skillnad från det experiment som infördes i EM 2020 när det var 12 länder som arrangerade turneringen. 

Copa América – Sydamerikas stolthet

Det är Copa América som är den stora turneringen för Sydamerikas landslag. Faktum är att detta är den äldsta av samtliga kontinentala turneringar då den spelats sedan 1916. Idag är det 12 lag som deltar i turneringen. Av dessa är två stycken nationer som bjuds in från Centralamerika, Nordamerika eller Västindien. I tillägg har Japan spelat en gång vilket inträffade år 1999 i Paraguay.

Argentina och Uruguay är nationerna med flest guld. De har 15 guld vardera. Brasilien är nationen med näst flest guld med sina 9 stycken följt av Paraguay, Chile och Peru med 2 guld vardera. Colombia och Bolivia har också vunnit turneringen vilket inträffade 1963. Precis som övriga turneringar är denna perfekt för betting. Satsa mycket på målspel då det är en offensiv turnering där det blir många mål.

FIFA Arab Cup är den nyaste turneringen för landslag

Det var efter Confederations Cup 2017 som FIFA beslutade att skrota turneringen. Numera är det istället FIFA Arab Cup som arrangeras. Det är 16 lag som deltar i turneringen som avgörs mellan lagen i mellanöstern. År 2021 var det Algeriet som vann turneringen före Tunisien och Qatar. På fjärde plats kom Egypten. 

Det lag från Asien och Afrika som deltar i turneringen som är ett nytt koncept. Tidigare fanns det Arab Cup men 2021 var första året som FIFA stod som arrangör. Det är en av många landslagsturneringar som du kan oddsa på med en oddsbonus hos spelbolagen i Sverige