Gör mer av matchen

Det finns många saker man kan göra för att höja både stämningen och spänningen kring en match du vill se. Men ibland finns det verkligen inget roligt i sportväg alls att se fram emot till helgen. Då kan du faktiskt ta till samma knep för att göra de lite mindre roliga matcherna spännande att titta på även de!

Som inbitet fotbollsfans finns det nästan alltid någon kul match att titta på, men det händer att det inte finns något som lockar. Det finns knep för att få de tråkigaste matcherna att bli intressanta och det finns andra fotbollsrelaterade saker att roa sig med.

Öka spänningen på de matcher som erbjuds

Ärligt talat är det långt ifrån alla matcher som är kul att titta på, det händer inte speciellt mycket och det är ingen viktig match heller. För att öka spänningen kan du testa att spela på oddset på dessa för att få upp ditt intresse lite mer. På många bettingsidor utan licens kan du även spela på mer än bara slutresultatet. Vem får första röda kortet? Vilket lag gör första målet och vilken startelva inleder matchen är alla bets som du kan satsa på.

Varför inte leta reda på de matcher som du vet minst om i avlägsna ligor, samla ihop vännerna och låt alla tippa på de här matcherna. Den som får bäst resultat i gänget kan utöver äran även vinna lite på sin rad. Det här kan vara en rolig grej att göra tillsammans och kommer garanterat ge er en kul upplevelse. Se gärna till att någon av matcherna går att följa live på något sätt – då kan ni bänka er tillsammans och kolla.

Svenskar i sportvärlden

Sverige må vara en liten nation, men i sportsammanhang finns vi representerade på lite olika håll i världen. Har du koll på vart svenskarna befinner sig? Vilka sporter och vilka länder har vi blågula individer som kan vara kul att ha koll på? Har du tur hittar du till och med lokala förmågor som du kan följa.

Fotbollen ut andra fans synvinkel

Internet är underbart – vi kan få all information man kan tänka sig. Det här gäller inte minst för sport och fotbollsbetting. Du följer säkert ditt lags sidor och medier och är påläst om allt som händer i klubben. Men vill du ta det ett steg längre kan du börja kolla mer vad som skrivs på andra klubbars olika sidor. Hur ser spelare och fans på saken från det hållet? Finns det saker att lära sig om man börjar kolla runt lite?

Det behöver ju inte bara handla om själva spelet – man kanske kan fånga upp saker som klubbar gör för gemenskap som skulle kunna appliceras även på din klubb.

Kolla även på utländska klubbars sidor och deras fans sidor. När du börjar googla runt lite kommer du hitta mycket intressant som ökar både ditt intresse och dina kunskaper om sporten.