Betta på La Liga – Spanien har världens bästa fotboll

Svenskarna må älska Premier League men faktum är att Spaniens La Liga är rankad högst av alla ligor i världen enligt UEFA. Den spanska fotbollen har dominerat Europa rejält sedan 2000. Bland annat märks detta genom antalet CL-titlar landet har. Sedan 2000 har ett spanskt lag vunnit tävlingen tio gånger. England har fyra titlar, Italien tre, Tyskland två och Portugal en under samma period. Därför är det ingen underdrift att påstå att spansk fotboll är världens bästa och om du älskar fotbolls betting finns det inte många bättre alternativ.

Rank Spelbolag Bonus Rating Spela
1 1 000 krT & C Apply Spela Review
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
2 500 krT & C Apply Spela Review
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
3 1 000 krT & C Apply Spela Review
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
4 2 000 krT & C Apply Spela Review
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
5 1 000 krT & C Apply Spela Review
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Ta emot en bonus och betta på La Liga

Är du ute efter att din betting till nästa nivå är en bonus en bra idé. Då ger spelbolaget dig en matchning på din första insättning. Denna bonus kan du sedan använda till att betta på La Liga vilket gör att du får ut ännu mer av ditt spelande. Det finns många olika typer av bonusar att använda på spansk ligafotboll. Den mest populära för spelarna är insättningsbonus men det finns många fler. Till exempel kan du ta emot boostade odds på La Liga, riskfria spel och free bets. Gör det på direkten och du är garanterad en bättre spelstund.

Barcelona och Real Madrid dominerar stort

Alla som inte har levt under en sten de senaste 20 åren vet att FC Barcelona och Real Madrid är Spaniens två största klubbar. Sedan 2004 är det ingen annan klubb – förutom Atletico Madrid 2013/14 – som vunnit La Liga. Totalt har Real Madrid 33 ligatitlar medan Barcelona har 26. Atletico Madrid är trea på tio titlar. Det är också dessa klubbar som brukar gå längst i Europa och årets höjdpunkt för många fanatiker är alltid El Classico. Det är namnet på matchen mellan Real Madrid och FC Barcelona.

Betta live på La Liga

Vill du ta spänningen till nästa nivå ska du definitivt testa live betting på La Liga. Då får du fartfyllda odds i realtid och således en spelstund som är något extra. Allt fler väljer live betting eftersom det ofta ger högre odds och mer annorlunda och spännande marknader. Alla matcher i den spanska ligafotbollen går att betta live på vilket du kommer märka när du besöker ett spelbolag som erbjuder fotbollsbetting. Kanske har du turen att få in ett bet live som ger dig härliga vinster.

Streama La Liga hos bettingsajter

CMORE köpte rättigheterna billigt av Strive och La Liga fortsätter att sändas i svensk tv. Kanske är du sugen på se La Liga gratis istället för att betala dyra pengar för abonnemang? I så fall ska du välja ett spelbolag med live streaming. Det finns spelsidor som streamar La Liga helt gratis så länge du är medlem och har ett positivt spelsaldo. Det blir många extra hundralappar varje månad istället för att köpa dyra streamingtjänster.

Cash out erbjuds på spansk fotboll

Ett fenomen som allt fler väljer är cash out. Då får du bästa förutsättningarna för att välja själv över din betting. För dig som aldrig hört talats om fenomenet innebär cash out att du kan stänga dina spel och plocka ut delar av vinsten innan matchen är slut. Detta är perfekt om du tror att ditt spel är på väg att gå snett även om det är inne för stunden. Cash out fungerar därmed som en slags fallskärm för dig som önskar. Vi tycker definitivt du ska prova cash out då du kommer bli positivt överraskad.